Brandwerende stalen deuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Brandvertragende stalen deuren

Predicaat DeregtStaal

De Regt Staalproducten bewijst dat brandvertragende stalen deuren en wanden met glas van grote schoonheid kunnen zijn. Deze bijzondere kwalitatief hoogwaardige stalen deuren en wanden dragen bij aan de gestelde veiligheidseisen. De brandvertragende deuren en wanden zorgen ook voor de gewenste luxe sfeer in representatieve ruimtes.

In de brandwerende stalen deuren van De Regt Staalproducten vloeien veiligheid en schoonheid op een perfecte ambachtelijke wijze samen. Unieke brandvertragende deuren de wanden die toepasbaar zijn in elk interieur en in elk representatief gebouw. Uiteraard perfect geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

 De Regt staalproducten is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van brandwerende puien, ramen, deuren en luiken. Deze worden geproduceerd en gemonteerd onder de voorwaarden van het KOMO attest, inclusief een productcertificaat. Dit betekent dat jaarlijks door externe, onafhankelijke deskundigen is vastgesteld dat het product en het realisatieproces, voldoet aan alle markt- en overheidseisen. U koopt de kwaliteit die is beloofd: aantoonbaar de beste! Hierbij gaat het onder meer om brandvertragende puien tot 120 minuten en inbraak vertragende – klasse 3 – puien. Naast het ontwikkelen van nieuwe brandwerende puien, kunnen wij ook bestaande puien brandwerend maken, zodat zij weer voldoen aan de gestelde eisen.

Brandvertragende stalen deuren van De Regt staalproducten bv

Brandwerende Jansen deuren uit staal moeten bij een brand gedurende een x-periode de verspreiding van vuur en rook voorkomen. Hiervan zijn de klasseringen EW30, EI30 EW60, EI60 en EI90 het meest gangbaar. Brandwerende Economy 60 (EW60) deuren uit staal moeten bij een brand gedurende 60 minuten lang de verspreiding van vuur en rook voorkomen.

De statistische waarde, de inbraak-, uitbraak- en brandwerendheid zorgen ervoor dat toepassingen in staal zeer veilig zijn.

Onze productspecialisten staan voor u klaar om u nader te informeren.