Stalen buitenpuien

Geïsoleerde stalen kozijnen

Predicaat DeregtStaal

Als u de kou buiten wit houden, een liefhebber bent van veel daglicht en slanke kozijnen in uw woning of kantoor, dan zijn onze stalen geïsoleerde buitenpuien voor u de oplossing.
Omdat staal sterk is, biedt dit vele voordelen. Zeker in vergelijking met kunststof, aluminium of kozijnen van hout die breder en dikker moeten zijn voor dezelfde constructieve stevigheid en draagkracht. Tevens is het gebruik van staal veel duurzamer. Momenteel zijn er stalen kozijnen van meer dan 80 jaar oud. Staal geïsoleerde buitenpuien zijn toepasbaar in de woningbouw en de utiliteitsbouw en geven deze een meerwaarde. Uw investering is profijtelijk.
Stalen geïsoleerde buitenkozijnen worden op maat ambachtelijk vervaardigd en voorzien van geïsoleerde beglazing. De Regt Staalproducten heeft alle kennis en mogelijkheden in huis om voor alle opdrachtgevers stalen geïsoleerde buitenpuien op maat te maken en te installeren.

Schuifpui staal

Sinds de uitvinding van staal in het midden van de negentiende eeuw waren stalen kozijnen buiten alleen geschikt voor onverwarmde ruimtes. Er was destijds nog geen sprake van het isoleren van ruimtes. Condensatie en roestvorming waren een probleem. Dit is nu allemaal verleden tijd. We gebruiken
tegenwoordig innovatieve stalen profielen met een zogenaamde ’thermische onderbreking’ van kunststof. Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische brug zorgt – in combinatie met dubbel of triple glas – voor uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen buitenpui. Er is amper warmteverlies, zo bespaart u op enegiekosten.
Stalen schuifpui Noordwijk
Stalen geïsoleerde schuifpuien

Stalen geïsoleerde schuifdeuren

Stalen glaswanden zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen glaswanden zijn op maat leverbaar. Het kozijn zit rondom bevestigd. Een stalen glaswand voor buiten kan worden gemaakt met open slaande ramen is voorzien van geïsoleerd glas. De stalen glaswanden zijn constructief veel sterker dan alternatieven en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen buitenpuien met glas.

Stalen geïsoleerde vouwpui

Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. Elke vouwdeur draait in het midden negentig graden open kan zo na elkaar opzij worden geschoven. Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen vouwdeur is nagenoeg gelijk aan die van normale vouwdeuren in buitenpuien, het resultaat is een enorme opening. Dit zijn de voordelen van een stalen vouwdeur.

Stalen vouwpui Noordwijk
Stalen voordeur

Stalen voordeur

Stalen buitenpuien met schuifdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas ontstaat er een verbinding tussen binnen en buiten. De schuifdeur schuift voor de andere schuifdeur of voor een stalen vast glaswand en is voorzien van twee deurgrepen. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. De werking van een stalen schuifdeur vergt nagenoeg geen extra bedieningsruimte. Hierdoor blijft de huidige ruimte, zowel binnen als buiten in tact. De opening bij open schuifdeuren is breed en ruimtelijk. Dit zijn de voordelen van een stalen schuifdeur.

Stalen buitendeuren

Stalen buitenpuien met scharnierdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas ontstaat er een verbinding tussen binnen en buiten. De scharnierdeur is voorzien van twee deurgrepen. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. De werking van een stalen scharnierdeur is dat deze graden naar buiten of naar binnen toe open gaat. Hierdoor blijft de huidige ruimte, zowel binnen als buiten in tact. De opening bij open scharnierdeuren is breed en ruimtelijk. Dit zijn de voordelen van een stalen schuifdeur.

Stalen kozijnen met dubbele deur
Stalen achtergevel

Stalen kozijnen

Sterk staaltje ambacht in buitenpuien De Regt staalproducten BV maakt een ruim en uitdagend scala aan geïsoleerde buienpuien. De innovatieve profielen worden afgewerkt met een drie-laags coating in een gewenste kleurstelling. Het aantal, het formaat en het soort glas voor de glaswanden zijn afgestemd op het gewenste ontwerp en de maatvoering. Vaste en verschillende soorten open slaande ramen zijn mogelijk. Ook is er een ruime keuze aan deuren mogelijk, zoals schuifdeuren, vouwdeuren en openslaande deuren, wellicht in combinatie met elkaar. Uiteraard is het sluitwerk inbraak werend en is het beslag volgens het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer afbeeldingen te zien.