Buitenpuien

Wilt u meer informatie?

Buitenpuien

Predicaat DeregtStaal

Buitenpuien met grote glaswanden is de allerbeste oplossing
als u veel licht in uw woning of kantoor wilt toelaten, maar de
kou buiten wilt houden. Stalen buitenpuien met openslaande
deuren zijn rank en slank, omdat staal een grote structurele
kracht bezit. Zeker in vergelijking met kunststof, aluminium of
houten kozijnen, die breder en dikker moeten zijn voor dezelfde
constructieve stevigheid en draagkracht.

Buitenpuien

Sinds de uitvinding van staal in het midden van de negentiende
eeuw waren stalen kozijnen buiten alleen geschikt voor
onverwarmde ruimtes. Er was destijds nog geen sprake van 
het isoleren van ruimtes. Condensatie en roestvorming waren 
een probleem. Dit is nu allemaal verleden tijd. We gebruiken
tegenwoordig innovatieve stalen profielen
met een zogenaamde ‘thermische onderbreking’ van kunststof.
Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde
geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische
brug zorgt – in combinatie met dubbel of triple glas – voor
uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen buitenpui. 
Er is amper warmteverlies, zo bespaart u op enegiekosten.

Stalen buitenpuien met glas

Stalen glaswanden zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen glaswanden zijn op maat leverbaar. Het kozijn zit rondom bevestigd. Een stalen glaswand voor buiten kan worden gemaakt met open slaande ramen is voorzien van geïsoleerd glas. De stalen glaswanden zijn constructief veel sterker dan alternatieven en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen buitenpuien met glas.

Stalen vouwdeuren in buitenpuien

Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. Elke vouwdeur draait in het midden negentig graden open kan zo na elkaar opzij worden geschoven. Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen vouwdeur is nagenoeg gelijk aan die van normale vouwdeuren in buitenpuien, het resultaat is een enorme opening. Dit zijn de voordelen van een stalen vouwdeur.

Stalen buitenpuien met schuifdeuren

Stalen buitenpuien met schuifdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas ontstaat er een verbinding tussen binnen en buiten. De schuifdeur schuift voor de andere schuifdeur of voor een stalen vast glaswand en is voorzien van twee deurgrepen. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. De werking van een stalen schuifdeur vergt nagenoeg geen extra bedieningsruimte. Hierdoor blijft de huidige ruimte, zowel binnen als buiten in tact. De opening bij open schuifdeuren is breed en ruimtelijk. Dit zijn de voordelen van een stalen schuifdeur.

Stalen buitenpuien met scharnierdeuren

Stalen buitenpuien met scharnierdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas ontstaat er een verbinding tussen binnen en buiten. De scharnierdeur is voorzien van twee deurgrepen. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. De werking van een stalen scharnierdeur is dat deze graden naar buiten of naar binnen toe open gaat. Hierdoor blijft de huidige ruimte, zowel binnen als buiten in tact. De opening bij open scharnierdeuren is breed en ruimtelijk. Dit zijn de voordelen van een stalen schuifdeur.

Een sterk staaltje ambacht

Sterk staaltje ambacht in buitenpuien
De Regt staalproducten BV maakt een ruim en uitdagend
scala aan geïsoleerde buienpuien. De innovatieve profielen
worden afgewerkt met een drie-laags coating in een gewenste
kleurstelling. Het aantal, het formaat en het soort glas voor
de glaswanden zijn afgestemd op het gewenste ontwerp en
de maatvoering. Vaste en verschillende soorten open slaande
ramen zijn mogelijk. Ook is er een ruime keuze aan deuren
mogelijk, zoals schuifdeuren, vouwdeuren en openslaande
deuren, wellicht in combinatie met elkaar. Uiteraard is het
sluitwerk inbraak werend en is het beslag volgens het SKG
keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.