Stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. De stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren voor buiten zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. De stalen dubbele scharnierdeuren hangen in een kozijn van staal. Dit kozijn zit bevestigd aan de wand of aan een stalen buitenpui met glas. Elke dubbele scharnierdeur bestaat uit een actieve en een passieve deur. De actieve deur heeft een driepunt sluiting en de passieve deur een interne espanjoletsluiting. Al het hang- en sluitwerk heeft het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. De werking van een stalen scharnierdeur is nagenoeg gelijk aan die van een normale scharnierdeur, echter stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren zijn veel sterker en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen dubbele scharnierdeur.

Stalen buitenpuien met scharnierdeuren van De Regt staalproducten

Alle stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden ingemeten, volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Het design van de stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte Stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren

Alle stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren worden in elkaar gelast, voorbewerkt voor de onderdelen, naadloos geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in drie lagen aangebracht. De afwerking is een coating in de gewenste kleur. Daarna monteren wij de onderdelen, het glas en gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijg elke product het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de stalen buitenpuien en scharnierdeuren voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke profielen en bijpassende wanden met grote glasvakken te kiezen. Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. De Stalen buitenpuien met dubbele scharnierdeuren kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden van staal en glas. Wij leveren producten op maat en werken met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

Voor de dubbele stalen buitendeuren