Stalen buitendeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen buitendeuren met glas van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen glaswanden zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen glaswanden zijn op maat leverbaar. Het kozijn zit rondom bevestigd. Een stalen glaswand voor buiten kan worden gemaakt met open slaande ramen is voorzien van geïsoleerd glas. De stalen glaswanden zijn constructief veel sterker dan alternatieven en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen buitenpuien met glas.

Stalen buitenpuien met glas van De Regt staalproducten

Alle stalen buitenpuien met glas van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. De glasvakkenverdeling wordt in overleg gekozen, alsmede de kleuren en soorten aan glas. Het design van de stalen buitenpuien met glas is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend aan uw voorkeur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern met of zonder ventilatieroosters. Niet alleen zijn de stalen buitenpuien met glas van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch en energie besparend. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte stalen buitendeuren!

Alle stalen buitenpuien met glas worden in elkaar gelast, voorbewerkt voor de onderdelen, naadloos geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in drie lagen aangebracht. De afwerking is een coating in de gewenste kleur. Daarna monteren wij de onderdelen, het glas met de gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijg elke stalen buitenpuien met glas het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de stalen buitenpuien met glas voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken stalen buitenpuien met glas van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke profielen met grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaamheid.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen buiten glaswanden en stalen deuren te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. De stalen buitenpuien met glas kunnen eenvoudig worden gecombineerd met deuren van staal en glas. Wij leveren producten op maat hierdoor werken wij met levertijden, dus laat u tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

Stalen buitenpui in de horeca