Stalen buitenpuien met schuifdeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen buitenpuien met schuifdeuren
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen buitenpuien met schuifdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas ontstaat er een verbinding tussen binnen en buiten. De schuifdeur schuift voor de andere schuifdeur of voor een stalen vast glaswand en is voorzien van twee deurgrepen. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. De werking van een stalen schuifdeur vergt nagenoeg geen extra bedieningsruimte. Hierdoor blijft de huidige ruimte, zowel binnen als buiten in tact. De opening bij open schuifdeuren is breed en ruimtelijk. Dit zijn de voordelen van een stalen schuifdeur.

Stalen buitenpuien met schuifdeuren van De Regt staalproducten

Alle stalen buitenpuien met schuifdeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan geïsoleerd glas. Niet alleen zijn de stalen buitenpuien met schuifdeuren van de Regt staal-producten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte stalen buitenpuien met schuifdeuren

Alle stalen buitenpuien met schuifdeuren worden ingemeten, in elkaar gelast, handmatig voorbewerkt voor de onderdelen, naadloos geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in drie lagen in de gewenste kleur aangebracht. Daarna monteren wij de onderdelen, het glas met de gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijg elke buitenpui het predicaat en het label echt staal. Daarna worden de stalen buitenpuien met schuifdeuren voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.

De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken stalen buitenpuien met schuifdeuren van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal, het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor slanke schuifdeuren en grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaamheid.

Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen buitenpuien met schuifdeuren en stalen binnen wanden te combineren voor een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Omdat wij maatwerk leveren, werken wij met levertijden, dus laat u tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

Stalen buitenpui met schuifdeuren