Stalen vouwdeuren in buitenpuien

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen vouwdeuren in buitenpuien
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. Elke vouwdeur draait in het midden negentig graden open kan zo na elkaar opzij worden geschoven. Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen vouwdeur is nagenoeg gelijk aan die van normale vouwdeuren in buitenpuien, het resultaat is een enorme opening. Dit zijn de voordelen van een stalen vouwdeur.

Stalen vouwdeuren in buitenpuien van De Regt staalproducten bv

Alle stalen vouwdeuren in buitenpuien van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan geïsoleerd glas. Het design van de stalen vouwdeuren in buitenpuien is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen vouwdeuren in buitenpuien van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte Stalen vouwdeuren in buitenpuien voor binnen

Alle stalen vouwdeuren in buitenpuien worden in elkaar gelast, voorbewerkt voor de onderdelen, naadloos geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in drie lagen in de gewenste kleur aangebracht. Daarna monteren wij de onderdelen, het glas met de gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijg elke vouwdeur het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de stalen vouwdeuren in buitenpuien voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken Stalen vouwdeuren in buitenpuien van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke vouwdeuren in buitenpuien met grote glasvakken te kiezen.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen vouwdeuren in buitenpuien en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte scharnierdeuren te reduceren wijken de witte scharnierdeuren qua design af van de scharnierdeuren in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. De stalen vouwdeuren in buitenpuien kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden van staal en glas. Wij leveren producten op maat, hierdoor werken wij met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.