Stalen vouwpuien

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen vouwpuien

Predicaat DeregtStaal

Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Het hang- de sluitwerk voldoet aan de SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. Elke vouwdeur draait in het midden negentig graden open kan zo na elkaar opzij worden geschoven. Stalen vouwdeuren in buitenpuien zijn voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen vouwdeur is nagenoeg gelijk aan die van normale vouwdeuren in buitenpuien, het resultaat is een enorme opening. Dit zijn de voordelen van een stalen vouwdeur.

Stalen vouwpuien

Alle stalen vouwdeuren in buitenpuien van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan geïsoleerd glas. Het design van de stalen vouwdeuren in buitenpuien is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen vouwdeuren in buitenpuien van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte Stalen vouwdeuren in buitenpuien voor binnen

Wij maken stalen vouwdeuren in buitenpuien van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke vouwdeuren in buitenpuien met grote glasvakken te kiezen. Op wens is er een keuze tussen geïsoleerde en niet geïsoleerde stalen profielen.  Op basis van toepassing maken wij een voor u een passend voorstel. 

Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen vouwdeuren in buitenpuien en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. De stalen vouwdeuren in buitenpuien kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden van staal en glas. Wij leveren producten op maat, hierdoor werken wij met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

Stalen vouwpuien in serre