Stalen Deuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen deuren van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

De Regt Staalproducten BV fabriceert alleen echte stalen deuren met glas. Deze stalen deuren worden met vakmanschap gemaakt, compleet afgelast en perfect geslepen! Onze stalen deuren zijn gemaakt van staal en niet van aluminium. Onze deuren vallen onder de categorie metalen deuren. Alleen stalen deuren worden gelast en naadloos geslepen. Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid, kies voor echte stalen deuren, kies voor stalen deuren met glas, gemaakt en geïnstalleerd door De Regt Staalproducten BV.

Stalen deuren, gelast en perfect geslepen! 

Stalen deuren met glas passen in elk interieur. De Regt Staalproducten BV maakt stalen deuren van topkwaliteit uitgevoerd met slanke staalprofielen. De stalen deuren worden voorzien van veiligheidsglas. U kunt kiezen uit taatsdeuren, schuifdeuren, scharnierdeuren of vouwdeuren. Alle deuren worden ingemeten en op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Wateringen. Elk design kan door door ons worden gemaakt. De stalen deuren worden standaard 2laags gepoedercoat voor een perfecte dekking van kleur. Wanneer u een stalen deur met glas bij ons besteld wordt deze standaard bij u ingemeten, compleet 3D uitgetekend en geinstalleerd. Wij adviseren en denken mee om tot het juiste ontwerp te komen. Op deze manier komt de aangeschafte stalen deur het beste tot zijn recht!

In plaats van het poedercoaten van de stalen deur kunnen wij de stalen deur ook leveren zonder poedercoating. Het staal wordt dan in de olie gezet. Deze olie trekt in het staal waardoor de deur niet gaat roesten. De olie droogt geheel op en voelt compleet droog aan en geeft niet af. Een prachtige industriële look is het resultaat.

Stalen taatsdeuren

Taatsdeuren zijn stalen deuren die twee kanten op kunnen draaien. De taatsscharnieren worden onder en boven ingebouwd in de stalen deur en zorgen ervoor dat de deuren naar twee kanten negentig graden open kunnen blijven staan. Wanneer u de deur een zetje geeft sluit deze zich geheel van zelf. Het voordeel van een taatsdeur is dat hij bij gebruik altijd in het kozijn valt. Stalen taatsdeuren worden op de vloer en in het plafond gemonteerd. Bij vloerverwarming of bij fragiele wanden of plafonds kunnen onze stalen taatsdeuren alsnog worden gemonteerd. Door de slanke profielen, kleurstelling en het ambachtelijk vakmanschap zijn onze stalen taatsdeuren een streling voor het oog. Als onze stalen producten hebben het predicaat “écht staal “.

Stalen deuren industrieel

Stalen deuren met een industriele look. Stalen deuren worden standaard 2 laags gepoedercoat. U kunt echter ook kiezen om de stalen deur in de olie te laten zetten. Op deze manier krijgt de deur een industriele uitstraling. De olie die gebruikt wordt trekt volledig in het staal en zorgt ervoor dat de stalen deur niet gaat roesten. Nadat de olie is ingetrokken in het staal is de stalen deur droog en geeft niet af.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren met glas zijn een prachtige toevoeging aan uw interieur. Wij maken schuifdeuren op maat en op klantspecificatie. U kunt zelf de gewenste vlakverdeling kiezen. In principe is elk design mogelijk. De schuifdeuren kunnen worden uitgevoerd met een soft close systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de stalen schuifdeuren het laatste stuk uit zich zelf sluit. De schuifdeuren kunnen vrijstaand worden geinstalleerd met eventueel 2 zijpanelen of kunnen worden geinstalleerd in een dubbele wand. Ook kan de schuifdeur langs de muur over een strip geinstalleerd worden. Wij noemen dit een stalen loftdeur met glas. Een stalen loftdeur met glas rolt over een strip die is gemonteerd aan de muur. De wielen zijn zichtbaar en deze schuifdeur heeft een authentieke uitstraling. De indeling van de schuifdeur kunt u zelf bepalen.

Stalen scharnierdeur

Stalen scharnierdeuren kunnen worden geinstalleerd in het bestaande houten kozijn of kunnen worden geleverd met een bijbehorend stalen kozijn. Scharnierdeuren kunnen slechts naar 1 kant worden geopend. Scharnierdeuren kunnen worden uitgevoerd met en zonder slot. Indien de stalen deur wordt uitgevoerd zonder slot, dan sluit deze mbv een klein magneetje.

Enkele kenmerken van onze stalen deuren:

Deurframes en kozijn compleet afgelast en perfect geslepen
Deurklinken compleet afgelast en perfect geslepen
Glas volledig rondom ingekit
Glaslatten over de hele lengte gekit en afgekit aan het glas
Geen vuil achter uw glaslatten!
Toegepast glas: veiligheidsglas 33.1 (krasvrij)
Deurkozijn 2-zijdig afgekit aan muren en plafond
Dubbellaags gepoedercoat voor een perfecte dekking en kleurbehoud voor lange termijn
Op maat ingemeten, getekend (3 dimensionaal) en geinstalleerd 3 voudige kwaliteitscontrole 3 jaar garantie
Advies op maat!

Brandvertragende stalen deuren

De Regt Staalproducten bewijst dat brandvertragende stalen deuren met glas van grote schoonheid kunnen zijn. Deze bijzondere kwalitatief hoogwaardige stalen deuren en wanden dragen bij aan de gestelde veiligheidseisen. De brandvertragende deuren en wanden zorgen ook voor de gewenste luxe sfeer in representatieve ruimtes.

In de brandwerende stalen deuren van De Regt Staalproducten vloeien veiligheid en schoonheid op een perfecte ambachtelijke wijze samen. Unieke brandvertragende deuren de wanden die toepasbaar zijn in elk interieur en in elk representatief gebouw. Uiteraard perfect geïnstalleerd door onze eigen monteurs.