Stalen deuren

Echte stalen deuren!

Stalen deuren met glas

De Regt Staalproducten BV fabriceert alleen echte stalen deuren! Onze stalen deuren worden met vakmanschap gemaakt, compleet afgelast en perfect geslepen! Onze deuren zijn gemaakt van staal en niet van aluminium. Onze deuren vallen onder de categorie metalen deuren. Alleen stalen deuren worden gelast en naadloos geslepen.

Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid, kies voor echte stalen deuren.

9

Taatsdeuren

Taatsdeuren worden gemonteerd tussen de vloer en het plafond. Taatsdeuren kunnen hierdoor naar twee kanten worden geopend.

9

Vouwdeuren

9

Scharnierdeuren

Scharnierdeuren kunnen enkel naar 1 kant worden geopend. Scharnierdeuren worden geleverd met stalen kozijn.

9

Scheidingswanden

9

Schuifdeuren

Schuifdeuren schuiven over een strip op de muur of in een rails voorzien van afdekkap op kleur

9

Brandwerende deuren

Stalen deuren met glas passen in elk interieur. De Regt Staalproducten BV maakt stalen deuren van topkwaliteit uitgevoerd met slanke en ranke ijzersterke staalprofielen. De stalen deuren worden voorzien van veiligheidsglas. U kunt kiezen uit taatsdeuren, schuifdeuren, scharnierdeuren of vouwdeuren. Alle deuren worden ingemeten en op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Wateringen. Elk design kan door ons worden gemaakt. De stalen deuren worden standaard met 2-lagen poedercoating afgewerkt voor een perfecte diepe dekking van de kleur. Wanneer u een stalen deur met glas bij ons besteld wordt deze standaard bij u ingemeten, compleet in 3D uitgetekend en door ons geïnstalleerd. Wij adviseren en denken met u mee om tot het juiste ontwerp te komen. Op deze wijze komt uw investering in stalen deuren en wanden het best tot zijn recht!

 

Echte stalen deuren

U kunt kiezen uit de volgende afwerkingen

5

Poedercoating

Stalen deuren worden standaard met 2-lagen poedercoating afgewerkt voor een perfecte diepe dekking van de kleur. De meest gekozen kleuren zijn RAL 9005 mat zwart en 7021 mat zwartgrijs

5

Ruw staal (in de olie)

In plaats van het poedercoating kunnen wij de stalen deuren op verzoek ook leveren met een industriële afwerking. Het staal wordt dan in de olie gezet. Deze olie trekt in het staal waardoor deze niet gaat roesten. De olie droogt geheel op en het staal voelt compleet droog aan en geeft niet af. Deze prachtige industriële look geaccentueerd het karakter van het staal.

5

Brons

5

Koper

5

Messing

Stalen Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn stalen deuren die twee kanten op kunnen draaien. De taatsscharnieren worden onder en boven ingebouwd in de stalen deur en zorgen ervoor dat de deuren naar twee kanten negentig graden open kunnen blijven staan. Wanneer u de deur een zetje geeft sluit deze zich geheel van zelf. Het voordeel van een taatsdeur is dat hij bij gebruik altijd in het kozijn valt. Stalen taatsdeuren worden op de vloer en in het plafond gemonteerd. Bij vloerverwarming of bij fragiele wanden of plafonds kunnen onze stalen taatsdeuren alsnog worden gemonteerd. Door de slanke profielen, kleurstelling en het ambachtelijk vakmanschap zijn onze stalen taatsdeuren een streling voor het oog. Als onze stalen producten hebben het predicaat “écht staal “.

Stalen taatsdeur met zijpaneel zwartgrijs
Dubbele stalen taatsdeur
Stalen witte deuren
Stalen taatsdeur open

Stalen Scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren kunnen worden geinstalleerd in het bestaande houten kozijn of kunnen worden geleverd met een bijbehorend stalen kozijn. Scharnierdeuren kunnen slechts naar 1 kant worden geopend. Scharnierdeuren kunnen worden uitgevoerd met en zonder slot. Indien de stalen deur wordt uitgevoerd zonder slot, dan sluit deze mbv een klein magneetje.

Stalen deuren
Stalen scharnierdeur zwart
Stalen binnendeuren in woonkamer
Dubbele stalen scharnierdeur met kozijn

Stalen Schuifdeuren

Stalen schuifdeuren met glas zijn een prachtige toevoeging aan uw interieur. Wij maken schuifdeuren op maat en op klantspecificatie. U kunt zelf de gewenste vlakverdeling kiezen. In principe is elk design mogelijk. De schuifdeuren kunnen worden uitgevoerd met een soft close systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de stalen schuifdeuren het laatste stuk uit zich zelf sluit. De schuifdeuren kunnen vrijstaand worden geinstalleerd met eventueel 2 zijpanelen of kunnen worden geinstalleerd in een dubbele wand. Ook kan de schuifdeur langs de muur over een strip geinstalleerd worden. Wij noemen dit een stalen loftdeur met glas. Een stalen loftdeur met glas rolt over een strip die is gemonteerd aan de muur. De wielen zijn zichtbaar en deze schuifdeur heeft een authentieke uitstraling. De indeling van de schuifdeur kunt u zelf bepalen.

Stalen deuren
Dubbele schuifdeur staal
Schuifdeuren staal
Schuifdeur staal met grote wielen

Projecten uitgelicht

Stalen taatsdeur wit

Stalen taatsdeur

  • Taatsdeur van 1,3mtr breed
  • 3 vlakken glas
  • Handgreep uit koker over middelste vlak
  • Scharnierpunt op 30cm uit de kant
  • Gepoedercoat in RAL 9010 mat (Wit)
Stalen pui schiedam

Stalen pui met dubbele scharnierdeur

  • Scharnierdeur met dag- en nachtslot
  • Passieve deur met kantschuiven
  • Pui voorzien van geïsoleerd glas HR++
  • Pui geplaatst in monumentaal pand
  • Gepoedercoat in RAL 9011 mat (zwart)

 

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer afbeeldingen te zien.