Stalen binnendeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen binnendeuren
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen binnendeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen deuren voor binnen zijn leverbaar in verschillende basistypes; scharnierdeuren, taatsdeuren, schuifdeuren, loftdeuren en vouwdeuren.

Stalen binnendeuren van De Regt staalproducten bv

Alle stalen binnendeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in een uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan veiligheidsglas. Het design van de stalen binnendeuren is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte stalen binnendeuren

Alle stalen binnendeuren worden in elkaar gelast, handmatig voorbewerkt voor de onderdelen, geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in twee lagen aangebracht. De afwerking is een coating in de gewenste kleur. Daarna monteren wij de onderdelen, het veiligheidsglas met de geheel verlijmde en gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijg elk product het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de stalen deuren voor transport professioneel verpakt om ze daarna op afspraak te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken staalproducten van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke deuren en kozijnen met grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaam.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen deuren en wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte deuren te reduceren wijken de witte deuren qua design af van de deuren in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. Omdat wij maatwerk leveren, werken wij met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

Stalen scharnierdeuren in ensuite