• Specialist in stalen deuren en wanden
  • Advisering op locatie bij het inmeten
  • Werken met duurzaam en ijzersterk staal

Stalen dubbele taatsdeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen dubbele
taatsdeuren

Predicaat DeregtStaal

Stalen dubbele taatsdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen taatsdeuren voor binnen zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Taatsdeuren worden aan het plafond en de vloer bevestigd. Elke taatsdeur gaat negentig graden open en sluit automatisch middels het taatsscharnier. Een stalen taatsdeur is voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen scharnierdeur is nagenoeg gelijk aan een normale swingdeur, echter stalen dubbele taatsdeuren zijn veel sterker en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen taatsdeur.

Stalen dubbele taatsdeuren van De Regt Staalproducten

Alle stalen dubbele taatsdeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan veiligheidsglas. Het design van de stalen taatsdeuren is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de taatsdeuren van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte stalen dubbele taatsdeuren voor binnen

De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken stalen taatsdeuren van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Er vele zijn andere minder kwalitatieve alternatieven in de markt die helaas als stalen taatsdeuren worden aangeboden. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke taatsdeuren en bijpassende wanden met grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaamheid.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen dubbele taatsdeuren en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte taatsdeuren te reduceren wijken de witte taatsdeuren qua design af van de taatsdeuren in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. Omdat wij maatwerk leveren, werken wij met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten. 

Stalen witte deuren