Stalen glaswanden voor binnen

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen glaswanden voor binnen
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen glaswanden voor binnen zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen glaswanden zijn op maat leverbaar. Het kozijn zit bevestigd aan de wand of aan een ander glaswand. Een stalen glaswand is voorzien van veiligheidsglas. De glaswanden zijn veel sterker dan alternatieven en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen binnen glaswand.

Stalen glaswanden voor binnen van De Regt staalproducten bv

Alle stalen binnen glaswanden van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. De glasvakkenverdeling wordt in overleg gekozen, alsmede de kleuren en soorten aan veiligheidsglas. Het design van de stalen binnen glaswanden is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen binnen glaswanden van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte Stalen glaswanden voor binnen voor binnen

Alle stalen glaswanden voor binnen worden in elkaar gelast, voorbewerkt voor de onderdelen, geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in twee lagen aangebracht. De afwerking is een coating in de gewenste kleur. Daarna monteren wij de onderdelen, het veiligheidsglas met de geheel verlijmde en gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijgt elke stalen glaswand voor binnen het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de stalen glaswand voor binnen voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken Stalen binnen glaswanden van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke profielen met grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaamheid.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen glaswanden voor binnen en stalen deuren te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte stelen glaswanden te reduceren wijken de witte stalen glaswanden qua design af van de wanden in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. De stalen binnen glaswanden kunnen eenvoudig worden gecombineerd met deuren van staal en glas. Wij leveren producten op maat hierdoor werken wij met levertijden, dus laat u tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

Stalen pui met taatsdeur