Stalen schuifdeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen schuifdeuren
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal

Stalen schuifdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen schuifdeuren voor binnen zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Stalen schuifdeuren hangen aan een rails. Deze rails zit bevestigd aan de wand. De schuifdeur schuif voor een wand of een stalen glaswand en is voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen schuifdeur vergt nagenoeg geen ruimte. Hierdoor is het eenvoudig om kleine ruimtes af te sluiten. Dit zijn de voordelen van een stalen schuifdeur.

Stalen schuifdeuren van De Regt staalproducten bv

Alle stalen schuifdeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan veiligheidsglas. Het design van de stalen schuifdeuren is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen schuifdeuren van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte stalen schuifdeuren voor binnen

Wij maken stalen schuifdeuren van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke taatsdeuren en bijpassende wanden met grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaamheid.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen schuifdeuren en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte schuifdeuren te reduceren wijken de witte schuifdeuren qua design af van de schuifdeuren in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. Omdat wij maatwerk leveren, werken wij met levertijden, dus laat u tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten. De stalen schuifdeuren kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden van staal en glas.
Graag ook het formaat van het grijze vlak aanpassen.

Stalen dubbele schuifpui met stalen trap