• Specialist in stalen deuren en wanden
  • Advisering op locatie bij het inmeten
  • Werken met duurzaam en ijzersterk staal

Stalen taatsdeuren

WILT U MEER INFORMATIE OVER STALEN TAATSDEUREN?

Stalen taatsdeuren op maat

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Er zijn standaard taatsdeuren en taatsdeuren op maat. Ze zijn oogstrelend in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en hierdoor lijken de ruimtes ook veel groter. De stalen taatsdeuren op maat  zijn in verschillende ontwerpen en kleuren leverbaar. Taatsdeuren op maat hebben het gelijknamige taatsscharnier. Dit scharnier zit bevestigd in het onder- en boven profiel van de taatsdeur en in de vloer en het plafond. Een stalen taatsdeur is een swingdeur en stopt op negentig en honderdtachtig graden. De werking is comfortabel en geruisloos. Bij dagelijks gebruik sluit hij automatisch. Om deze werking mogelijk te maken staat een stalen taatsdeur rondom vrij in de wand. Wanneer uw huidige scharnierdeur frequent wordt gebruikt dan adviseren wij u deze te vervangen door een taatsdeur. Het voordeel dat hij automatisch sluit is goed voor uw energierekening en het is ook nog eens comfortabeler in huis.

Stalen taatsdeuren van De Regt Staalproducten

Alle stalen taatsdeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan veiligheidsglas. Het design van de stalen taatsdeuren is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen taatsdeuren van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

 

Echte stalen taatsdeuren!

Alle stalen taatsdeuren worden in elkaar gelast, handmatig voorbewerkt voor de onderdelen, geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in twee lagen aangebracht. De afwerking is een coating in de gewenste kleur. Daarna monteren wij de onderdelen, het veiligheidsglas met de geheel verlijmde en gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijgt elke stalen taatsdeur het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de taatsdeuren voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken stalen taatsdeuren van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Er vele zijn andere minder kwalitatieve alternatieven in de markt die helaas als stalen taatsdeuren worden aangeboden. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke taatsdeuren en bijpassende wanden met grote glasvakken te kiezen. Tegelijkertijd kiest u voor duurzaamheid.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen taatsdeuren en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte taatsdeuren te reduceren wijken de witte taatsdeuren qua design af van de taatsdeuren in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. Omdat wij maatwerk leveren, werken wij met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten. De stalen taatsdeuren kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden van staal en glas.

Stalen taatsdeur met 4 vlakken glas

 

Een overzicht van diverse stalen taatsdeuren.