Stalen taatsdeuren voor Appartementen

WILT U MEER INFORMATIE?

Appartement inrichten met stalen taatsdeuren en wanden

Predicaat DeregtStaal

De Regt staalproducten uw partner in stalen binnenwanden en taatsdeuren. Uw appartement inrichten met de stalen taatsdeuren en wanden van De Regt Staalproducten geven uw woning een meerwaarde. Strak, modern, uitnodigend met een gevoel voor vrijheid en tegelijkertijd met een zekere geborgenheid. De stalen wanden en taatsdeuren van De Regt sluiten hier naadloos op aan. Omdat wij de stalen wanden en taatsdeuren op maat fabriceren zijn deze geen belemmering voor het beoogde ontwerp.

Stalen taatsdeur en wanden voor een gezonder klimaat.

Wanden van staal en glas zijn sterk en geven een meerwaarde aan uw interieur. De profielen van de stalen wanden en taatsdeuren zijn rank en slank. Dit bevordert de lichtval en draagt bij een gezond klimaat.

Creatief inrichten met de stalen wanden en taatsdeuren.

Naar wens kunnen de verschillende ontwerpen aan taatsdeuren en scharnierdeuren worden toegepast. Stalen taatsdeuren en wanden geven rust en creëren een optimale lichtverdeling in uw appartement. Technisch wordt de maatvoering van de stalen wanden en taatsdeuren optimaal op elkaar afgestemd. Dit om optische rust te creëren in combinatie met een optimale ruimtebeleving.

Stalen taatsdeuren en binnenwanden met stalen buitenpuien.

Stalen binnen deuren en binnenwanden zijn uitstekend te combineren met geïsoleerde buitenpuien van staal. Wij maken buitenpuien van geïsoleerde stalen profielen op maat. De Regt staalproducten heeft alle kennis in huis om dat voor u in één pakket aantrekkelijk te realiseren.

Stalen taatsdeuren en wanden voor appartementen

Heeft u een appartementencomplex en wilt u renoveren? Wij denken met u mee en zorgen voor een perfect resultaat. Wij beschikken over eigen technische tekenaars, delen onze ervaringen met u en fabriceren alles onder één dak. Daarnaast installeren wij alles zelf. Appartementen renoveren met stalen taatsdeuren, binnenwanden en geïsoleerde buitenpuien is ons vak.

Installeren van stalen wanden en deuren in appartementen

Onze stalen taatsdeuren en wanden installeren wij in eigen beheer. Onze montageploeg is ook gespecialiseerd in het plaatsen van stalen wanden en deuren in appartementengebouwen. Uw project is bij ons in goede handen, hoe groot of klein die ook is, wij gaan voor kwaliteit.