Stalen taatsdeuren voor Kantoor

WILT U MEER INFORMATIE?

Kantoor inrichten met stalen taatsdeuren en wanden

Predicaat DeregtStaal

De Regt staalproducten uw partner in kantoorrenovatie. Een richting met de stalen taatsdeuren en wanden van De Regt Staalproducten geven uw kantoor een meerwaarde. Strak, modern, uitnodigend met een gevoel voor vrijheid en tegelijkertijd met een zekere geborgenheid. De stalen wanden en taatsdeuren van De Regt sluiten hier naadloos op aan. Omdat wij de stalen wanden en taatsdeuren op maat fabriceren zijn deze geen belemmering voor het beoogde ontwerp. Van elke ontwerp worden technische tekeningen gemaakt. Wand wij denken met u mee. Alle stalen duren en wanden worden in Wateringen gefabriceerd.

Stalen taatsdeur en wanden voor een gezonder werkklimaat.

Wanden van staal en glas zijn sterk en geven een meerwaarde aan uw interieur. De profielen van de stalen wanden en taatsdeuren zijn rank en slank en naadloos op elkaar gefabriceerd.Dit bevordert de lichtinval en draagt bij een gezonder klimaat.

Creatieve inrichten met de stalen taatsdeuren en wanden van De Regt Staalproducten.

Naar wens kunnen verschillende ontwerpen aan taatsdeuren en scharnierdeuren worden toegepast. Stalen deuren en wanden geven rust en creëren licht in uw kantoorpand. Technisch wordt de maatvoering van de stalen wanden en taatsdeuren optimaal op elkaar afgestemd dit om optische rust te creëren in combinatie met een optimale lichtinval. Uiteraard komt dit ten goede van de beleving en de kwaliteit van het ontwerp. 

Stalen taatsdeuren en wanden zijn te combineren met stalen buitenpuien.

Stalen binnen deuren en binnenwanden zijn uitstekend te combineren met buitenpuien van staal. Wij maken en buitenpuien van geïsoleerde stalen profielen op maat. De Regt staalproducten heeft alle kennis in huis om dat voor u in één pakket aantrekkelijk aan te bieden. Onze stalen buitenpuien zijn uitermate geschikt voor het dagelijks gebruik in kantoorpanden.

Stalen taatsdeuren en wanden zijn eenvoudig na te leveren.

Heeft u groeiplannen? Onze stalen taatsdeuren en wanden zijn eenvoudig na te leveren. Uw ontwerp is bij ons gearchiveerd om snel en zeker eenvoudig na te kunnen leveren.