Villa inrichten met stalen taatsdeuren en wanden

WILT U MEER INFORMATIE?

Een Villa is pas een villa als er stalen deuren en kozijnen zijn toegepast.

Predicaat DeregtStaal

De Regt staalproducten uw partner in stalen binnenwanden en taatsdeuren. De stalen taatsdeuren en wanden en trappen van De Regt Staalproducten geven uw villa meerwaarde. Strak, modern, uitnodigend met een gevoel voor vrijheid en tegelijkertijd met een zekere geborgenheid en uiteraard duurzaam. Uw keuze voor de stalen wanden en taatsdeuren van De Regt is veelomvattend. Omdat wij de stalen wanden en taatsdeuren op maat fabriceren bent u niet gebonden aan standaard producten.

Stalen taatsdeur en wanden voor een gezonder klimaat.

Wanden van staal en glas zijn sterk en geven een meerwaarde aan uw interieur. De profielen van de stalen wanden en taatsdeuren zijn rank en slank, subliem afgewerkt. Dit bevordert het comfort, opent weg van het daglicht en draagt bij een gezond klimaat.

Creatief inrichten met de stalen wanden en taatsdeuren.

Naar wens kunnen de verschillende ontwerpen aan taatsdeuren en scharnierdeuren worden toegepast. Technisch wordt de maatvoering van de stalen wanden en taatsdeuren optimaal op elkaar afgestemd. Dit om optische rust te creëren in combinatie met een optimale ruimtebeleving en het gebruik.

Stalen taatsdeuren en binnenwanden met stalen buitenpuien.

Stalen binnen deuren en binnenwanden zijn uitstekend te combineren met geïsoleerde buitenpuien van staal. Wij maken buitenpuien van geïsoleerde stalen profielen op maat. De Regt staalproducten heeft alle kennis in huis om dat voor u in één pakket aantrekkelijk te realiseren.

Stalen taatsdeuren en wanden voor een hele villawijk.

Heeft u een project aan te bouwen villa’s? Wij denken met u mee en zorgen voor een perfect resultaat. Wij beschikken over eigen technische tekenaars, delen onze ervaringen met u en fabriceren alles onder één dak.

Installatie van stalen wanden en taatsdeuren.

Onze stalen taatsdeuren en wanden installeren wij in eigen beheer. Onze montageploeg is ook gespecialiseerd in het plaatsen van stalen wanden en deuren in villa’s. Uw project is bij ons in goede handen, hoe groot of klein die ook is, wij gaan hoe dan ook voor kwaliteit.