Stalen vouwdeuren

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen vouwdeuren
van topkwaliteit!

Predicaat DeregtStaal
Stalen vouwdeuren zijn al jaren een favoriete woontrend. Het zijn de eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. De slanke en ranke profielen gecombineerd met de grote glasvakken staan garant voor een optimaal gebruik van het beschikbare daglicht. Door het heldere glas worden ruimtes verbonden. Dit creëert meer sfeer en lijken de ruimtes ook veel groter. De Stalen vouwdeuren voor binnen zijn in verschillende ontwerpen op maat leverbaar. Stalen vouwdeuren hangen in een kozijn. Dit kozijn zit bevestigd aan de wand of aan een bestaand kozijn. Elke scharnierdeur gaat negentig graden open en sluit middels een magneet. Een Stalen vouwdeur is voorzien van twee deurgrepen. De werking van een stalen vouwdeur is nagenoeg gelijk aan die van normale vouwdeuren, echter stalen vouwdeuren zijn veel sterker en zijn niet aan slijtage onderhevig. Dit zijn de voordelen van een stalen vouwdeur.

Stalen vouwdeuren van De Regt staalproducten bv

Alle stalen vouwdeuren van de Regt staalproducten onderscheiden zich in de uitzonderlijke kwaliteit. Ze worden volgens een werktekening op maat vervaardigd in onze eigen fabriek te Wateringen en op locatie gemonteerd door onze eigen montageploeg. We hebben het hele proces in eigenbeheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u een goed product tegen een goede prijs. Er zijn een aantal opties beschikbaar aan deurgrepen, alsmede kleuren en soorten aan veiligheidsglas. Het design van de stalen vouwdeuren is leverbaar in verschillende ontwerpen, geheel passend in uw interieur. Stoer, klassiek, huiselijk en modern. Niet alleen zijn de stalen vouwdeuren van de Regt staalproducten heel mooi maar ook nog een heel praktisch. In onze showroom kunt u ze zien en voelen.

Echte Stalen vouwdeuren voor binnen

Alle stalen vouwdeuren worden in elkaar gelast, voorbewerkt voor de onderdelen, geslepen en daarna voorzien van een coating. Om te voldoen aan onze kwaliteitseisen wordt de coating in twee lagen aangebracht. De afwerking is een coating in de gewenste kleur. Daarna monteren wij de onderdelen, het veiligheidsglas met de geheel verlijmde en gecoate stalen glaslatten. Na gereed product worden er drie kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierna krijg elke vouwdeur het predicaat en het merklabel echt staal. Daarna worden de stalen vouwdeuren voor transport professioneel verpakt om ze daarna te monteren bij u op kantoor of thuis.
De Regt staalproducten is een staalbedrijf. Wij maken Stalen vouwdeuren van echt staal en voorzien deze van het predicaat en merklabel echt staal. Staal is een sterk materiaal. Hierdoor het enige materiaal wat kwalitatief voldoet aan uw wens om voor ranke en slanke vouwdeuren en bijpassende wanden met grote glasvakken te kiezen.
Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand om stalen vouwdeuren en stalen wanden te combineren met een strak, modern interieur. De meest populaire kleuren zijn grijs en zwart. Om de natuurlijke schaduwwerking op witte scharnierdeuren te reduceren wijken de witte scharnierdeuren qua design af van de scharnierdeuren in de standaard kleuren grijs en zwart. Dat is natuurlijk mooi, maar weet u dat op wens de volgende metaalcoatings leverbaar zijn? Messing, brons en koper. De stalen vouwdeuren kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden van staal en glas. Wij leveren producten op maat, hierdoor werken wij met levertijden, laat u dus tijdig inspireren door de adviseurs van De Regt staalproducten.

constructie werk voor een stalen vouwdeur