Stalen trappen

Stalen trappen

Predicaat DeregtStaal

Een stalen trap om maat is een eyecather in uw woning of kantoor. Een strakke rechte trap, een open trap of een trap naar eigen ontwerp. Eventueel met of zonder een vliering of overloop met balustrades. Het materiaal staal biedt u alle mogelijkheden om voor een bijzonder waardevolle en oogstrelende stalen trap te kiezen. Het materiaal is super sterk, goed te bewerken en door ons in elke gewenste vorm te fabriceren. Eventueel met houten traptredes. Bij De Regt Staalproducten is altijd meer mogelijk dan u denkt. We geven u graag advies. Wij maken al meer dan 15 jaar veilige stalen trappen op maat. Wel zo geruststellend om te weten.

Stalen trappen met eikenhouten treden

Zoekt u een trap van staal? Dan bent u bij De Regt Staalproducten bij het juiste adres. Wij maken vele soorten trappen van staal welke altijd een oogstrelende aanvulling zijn op uw interieur en dat doen wel al sinds 2001.

Wij ontwerpen, tekenen en construeren stalen trappen die voldoen aan het bouwbesluit voor woningen, kantoren, bedrijven en appartementen. Diverse modellen aan trappen verlaten onze fabriek in Wateringen om gemonteerd te worden bij onze opdrachtgevers. Wij werken voor architecten, bouwbedrijven, particulieren, kantoorinrichters en vastgoedbeheerders.

De Regt Stalen Trappen

Stalen verdiepingstrappen op maat

Predicaat DeregtStaal

Verdiepingstrappen op maat zijn een eyecather in uw woning of kantoor. Een strakke rechte trap, een open trap of een trap naar eigen ontwerp. Eventueel met of zonder een vliering of overloop met balustrades. Het materiaal staal biedt u alle mogelijkheden om voor een bijzonder waardevolle en oogstrelende stalen trap te kiezen. Het materiaal is super sterk, goed te bewerken en door ons in elke gewenste vorm te fabriceren. Eventueel met houten traptredes. Bij De Regt Staalproducten is altijd meer mogelijk dan u denkt. We geven u graag advies. Wij maken al meer dan 15 jaar veilige stalen trappen op maat. Wel zo geruststellend om te weten.

Stalen wenteltrap industrieel

Stalen verdiepingstrappen

Zoekt u verdiepingstrappen van staal? Dan bent u bij De Regt Staalproducten bij het juiste adres. Wij maken vele soorten trappen van staal welke altijd een oogstrelende aanvulling zijn op uw interieur.
Wij ontwerpen en construeren stalen trappen voor woningen, kantoren, bedrijven en appartementen, welke voldoen aan het bouwbesluit.
Diverse modellen aan trappen verlaten onze fabriek in Wateringen om gemonteerd te worden bij onze opdrachtgevers.

Stalen verdiepingstrappen met of zonder een bordes

Regelmatig ontwerpen wij stalen verdiepingstrappen met een bordes. Dit komt voor bij een hoogteverschil van vier meter en wanneer een rechte trap van richting verandert. Het is dan verplicht een rust moment toe te passen door een bordes in de trap te ontwerpen. Uiteraard zijn er meerdere bordessen in rechte trappen toepassen. Een aantal modellen aan stalen verdiepingstrappen zijn uitgevoerd met houten traptreden en uiteraard met trapleuningen en balustrades. Van elk ontwerp maken wij een bouwkundige tekening. Een goede bouwkundige tekening voorkomt dat uw verdiepingstrappen niet past in uw situatie, of niet aan de eisen en voorschriften voor trappen van het bouwbesluit voldoet. Dit wordt in het advies besproken. Er zijn vele mogelijkheden om een trap van staal te ontwerpen. U bent van harte welkom in onze showroom voor een gesprek met één van onze adviseur. Wij maken al meer dan 20 jaar: verdiepingstrappen, stalen binnentrappen, stalen buitentrappen, muizentrappen, kwartslagtrappen, wenteltrappen, spiltrappen, rechte trappen, steektrappen, design trappen, brandtrappen, vluchttrappen en Industrietrappen

Stalen trap zwevend verdieping