Trappen

WILT U MEER INFORMATIE?

Stalen trappen op maat

Predicaat DeregtStaal

Een stalen trap om maat is een eyecather in uw woning of kantoor. Een strakke rechte trap, een open trap of een trap naar eigen ontwerp. Eventueel met of zonder een vliering of overloop met balustrades. Het materiaal staal biedt u alle mogelijkheden om voor een bijzonder waardevolle en oogstrelende stalen trap te kiezen. Het materiaal is super sterk, goed te bewerken en door ons in elke gewenste vorm te fabriceren. Eventueel met houten traptredes. Bij De Regt Staalproducten is altijd meer mogelijk dan u denkt. We geven u graag advies. Wij maken al meer dan 15 jaar veilige stalen trappen op maat. Wel zo geruststellend om te weten.

Stalen trappen

Zoekt u een trap van staal? Dan bent u bij De Regt Staalproducten bij het juiste adres. Wij maken vele soorten trappen van staal welke altijd een oogstrelende aanvulling zijn op uw interieur en dat doen wel al sinds 2001.

Wij ontwerpen, tekenen en construeren stalen trappen die voldoen aan het bouwbesluit voor woningen, kantoren, bedrijven en appartementen. Diverse modellen aan trappen verlaten onze fabriek in Wateringen om gemonteerd te worden bij onze opdrachtgevers. Wij werken voor architecten, bouwbedrijven, particulieren, kantoorinrichters en vastgoedbeheerders.